Social

#politie #patrula calare #parcuri bucurestene #patrula

Patrula Calare a fost reintrodusa in parcurile bucurestene

Politia Locala a municipiului Bucuresti a reintrodus Patrulele Calare in parcuri. Masura a fost luata din cauza cresterii numarului de infractiuni cu violenta si dupa ce mii de bucuresteni au depus petitii prin care solicitau acest lucru.

In parcurile Herastrau, Tineretului si Carol vor patrula 24 de de echipaje.

"Patrula Calare a municipiului Bucuresti are rolul de a sprijini Politia Bucuresti. Nu are drept de a da amenzi", a precizat un reprezentat al Politiei Locale.

Patrulele Calare vor fi folosite pentru mentinerea ordinii si pentru prinderea infractorilor. De asemenea, echipajele vor identifica cersetori, copii lipsiti de supravegherea parintilor, persoane fara adapost, pe care ii vor preda serviciilor publice de asistenta sociala.

Daca vor fi solicitate, Patrulele Calare vor participa, impreuna cu alte autoritati competente, la asigurarea linistii si ordinii publice cu ocazia mitingurilor, marsurilor, demonstratiilor sau actiunilor de pichetare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea