Social

# inchisoare colectiv # patroni colectiv #victime colectiv # incendiu colectiv #club colectiv

Patronii Colectiv, eliberati

Cei trei patroni ai clubului Colectiv vor fi eliberati din arestul preventiv si vor fi cercetati in continuare in stare de arest la domiciliu. Aceasta este decizia data ieri de magistrati, insa nu este definitiva. Cei trei si-au petrecut deja 30 de zile in arest.

Judecătoria Sectorului 4 a respins, vineri, cererea procurorilor Parchetului instanţei supreme de prelungire a arestului preventiv pentru Alin Anastasescu, Paul Gancea şi Costin Mincu, patronii clubului Colectiv, acuzaţi de ucidere din culpă în urma incendiului din 30 octombrie care a cauzat moartea a 60 de persoane.

Decizia nu este însă definitivă, astfel că aceştia rămân în arest, până la o hotărâre definitivă a instanţei. Cei trei au fost arestati in 3 noiembrie, sub acuzatia de ucidere din culpa. Deoarece numarul victimelor a crescut dramatic, ajungand la 60 de persoane, Alin Anastasescu, Paul Gancea şi Costin Mincu risca pedeapsa maxima cu inchisoarea, de 10 ani si jumatate. 

Foto: click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea