Social

# patroni colectiv #omor din culpa #parchetul general #audieri #acuzatii #colectiv #club colectiv #victime colectiv #morti colectiv # incendiu colectiv

Patronii clubului Colectiv, audiati la Parchet. Ce pedeapsa risca

 

 

 

Cei trei patroni ai clubului Colectiv, Costin Mincu, Alin George Anastasescu si Paul Gancea au fost adusi azi la Parchetul General cu mandat de arestare. Cei trei sunt audiati sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, dupa ce 30 de oameni au decedat, iar altii aproape 200 au fost raniti, dintre care majoritatea se afla inca internati.


Procurorii au inceput, astazi, audierile la Parchetul General in dosarul penal deschis, initial, in rem pentru faptele de omor calificat si distrugere calificata, potrivit realitatea.net. Conform noului Cod Penal, pedeapsa maxima pentru ucidere din culpa este de sapte ani de inchisoare.

 

Intr-un comunicat de presa transmis de Parchetul General se precizeaza ca:

 

"In cauza avand ca obiect incendiul produs in Clubul ,,Colectiv’’ din Bucuresti, sub coordonarea procurorilor Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, echipe mixte formate din ofiteri de politie, experti criminalisti, specialisti pirotehnisti continua cercetarea la fata locului, precum si audierea persoanelor in vederea lamuririi imprejurarilor in care a avut loc evenimentul din data de 30 octombrie 2015.

 

Totodata, in cursul zilei de astazi, 2 noiembrie 2015, au fost adusi cu mandat numitii Costin Mincu, Alin George Anastasescu si Paul Gancea (actionari ai clubului mai sus mentionat) pentru a fi audiati in calitate de suspecti sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

Pe masura derularii cercetarilor vom informa opinia publica".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea