Social

Patriciu afla azi daca ramine in libertate

Curtea de Apel Bucuresti judeca astazi recursul facut de procurori privind mandatul de arestare a presedintelui Rompetrol, Dinu Patriciu, acuzat de mai multe infractiuni economice. Patriciu a afirmat ieri, la Radio Guerrilla , ca nu-l va ierta pe presedintele Traian Basescu, nu pentru ce i-a facut lui, ci pentru ce face Romaniei. El considera ca seful statului nu ii vrea capul, ci intreprinderea pe care o conduce. El a aratat ca, la o intilnire cu petrolistii, seful statului ar fi spus ca rafinariile sint o povara pentru societatea romaneasca. Am ramas mut, a relatat presedintele Rompetrol.

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a inregistrat la CSM o noua sesizare impotriva judecatoarei Maria Tripadus, cea care a judecat cazul ,,Patriciu. Potrivit unor surse judiciare, sesizarea DIICOT are atasata si un referat intocmit de procuroarea de sedinta din dosarul ,,Rompetrol, Iulia Ciolca. Aceleasi surse ne-au declarat ca judecatoarea Tripadus s-ar fi enervat pe unele chestiuni procedurale ridicate de procuroare. Ea ar fi criticat in sala de judecata atitudinea agresiva a Iuliei Ciolca, dar si a procurorilor care se ocupa de dosarul ,,Rompetrol.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea