Social

#avertisment #patriarhia romana #calendare #sarbatori nelegale

Patriarhia Romana avertizeaza: Pe piata exista calendare ortodoxe cu sarbatori nelegale

Patriarhia Romana atrage atentia celor care isi achizitioneaza calendare ortodoxe ca in unele reviste au aparut calendare false pentru 2013.

De asemenea, credinciosii sunt avertizati ca in unele calendare cumparate din piete nu sunt incluse sarbatori importante, precum Pastele. Patriarhia Romana a dat ca exemplu de calendar fals cel oferit de publicatia "Femeia de azi". In acest calendar sunt incluse sarbatori care nu au fost declarate legale.

"Toata lumea stie ca intre Craciun si Boboteaza, miercuri si vineri, e dezlegare totala. Domnii de la respectiva publicatie dau dezlegare numai la peste. Sunt sfintii romani care nu exista...", a declarat la Romania TV parintele Constantin Stoica, purtatorul de cuvant al Patriarhiei.

Singurele locuri care vand calendare religioase oficiale sunt manastirile si magazinele bisericilor, mai spune oficialul Patriarhiei, care a precizat ca Protectia Consumatorului si Garda Financiara au fost deja sesizate in acest caz.

Sursa foto: tribuna.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea