Social

#eliberare #control judiciar #tribunal #paste #gigi becali

Paste alaturi de familie pentru Gigi Becali

Cererea lui Gigi Becali de a fi eliberat sub control judiciar a fost acceptata de catre Tribunalul Bucuresti, care a anulat decizia Judecatoriei Sectorului 1 de a-l tine in continuare in arest .

Inainte de judecarea recursului, Gigi Becali a refuzat sa-si imbratiseze rudele pe motiv ca s-ar fi impartasit. Latifundiarul din Pipera va putea sa petreaca Pastele acasa si sa ia lumina de la sotia si de la copiii sai.

"Onorata instanta, domnule presedinte, nu vreau sa va zic prea multe, ci doar un singur lucru: vreau eliberarea mea sub orice forma, chiar si in raza curtii mele, numai ca sa fac Pastele alaturi de familie si sa iau lumina de la copiii mei", a spus finantatorul Stelei in fata instantei, citat de Realitatea.net.

Becali a sustinut ca, daca ramane in arest, i se incalca dreptul de a participa la alegerile pentru Parlamentul European. Candidatura lui Becali a fost depusa in timp ce el era in arestul parchetului. Avocatii omului de afaceri au invocat faptul ca Gigi are nevoie sa se pregateasca pentru participarea la campania electorala.

 

Citeste si:

Vadim Tudor l-a vizitat pe Becali in arest pentru a discuta detaliile legate de campania electorala

Becali, in arest din cauza agresivitatii si a avocatilor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea