Social

Pasapoartele electronice intarzie sa fie puse in circulatie

Procedurile privind licitatia pentru realizarea pasapoartelor biometrice au fost blocate din cauza unei contestatii. Potrivit responsabilului cu licitatia, directorul RA-AAPS Ecaterina Sava, pana la solutionarea acestei contestatii nu se pot inregistra niciun fel de oferte, intreaga procedura fiind oprita. "Legislatia in vigoare ne obliga sa suspendam procedurile de licitatie pana la solutionarea contestatiei depuse de societatea Royal Consulting. Aceasta reclama ca nu au fost publicate scrisoarea de intentie si anuntul de participare, desi, asa cum se poate vedea si pe site-ul RA- APPS , licitatia a fost anuntata prin HG nr. 557/2006, cu modificarile si completarile ulterioare, anuntul de intentie a aparut in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene (JOUE): 2007/ 8012-0135850/15.01.2007 si cel de participare a fost publicat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice ( SEAP ) 14523/18.05.2007 (www. e-licitatie.ro ) si JOUE 2007/S96-117859. Anuntul de participare a fost inaintat spre publicare la Monitorul Oficial Partea a VI-a din data de 18.05.2007 si publicat in data de 24.05.2007 cu nr. 321, precum si in Romania Libera si in doua ziare in limba straina din Romania ( Nine O'Clock si Allgemeine Deutsche Zeitung)", ne-a declarat Ecaterina Sava. (continuarea in Curierul National )
loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: 6 sfaturi pentru a depasi plafonarea la job

Experti Cariera

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Schimba paradigma in cautarea unui job

Experti Cariera

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Se poate incepe si asa…

Experti Cariera

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Cat de mult iti folosesti puterea de cumparator?

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Campanie pentru cariera ei: Urmeaza-ti visul!

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.