Social

#sibiu #rusia #romania #cupa davis

Partidele meciului Romania-Rusia din Cupa Davis, stabilite astazi la Sibiu

Meciul de Cupa Davis intre Romania si Rusia incepe maine la Sibiu. Primul meci se va desfasura intre Sibiu a fost stabilit modul in care se vor juca meciurile. Astfel, conform Realitatea TV, primul meci, dintre Victor Crivoi si Marat Safin se va disputa vineri, la ora 12.00, al doilea joc al zilei urmand a fi jucat de catre Victor Hanescu si Mihail Iujnai.

Sambata, la ora 12.00, va avea loc jocul de dublu intre perechile Marius Copil/ Horia Tecau si Teimuraz Gabasvili/Dmitri Tursunov iar duminica a doua serie a meciurilor de simplu. La ora 12.00 va incepe meciul Victor Hanescu - Marat Safin, care va fi urmat de partida dintre Victor Crivoi si Mihail Iujnai.

Meciul de Cupa Davis dintre Romania si Rusia va avea loc in perioada 6-8 martie, in sala transilvania din Sibiu. Romania si Rusia s-au intalnit de patru ori pana acum (1969, 1972, 1973, 1997), iar scorul general al intalnirilor este de 3-1 in favoarea romanilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea