Social

#parlament #referendum #sesiune extraordinara

Parlamentul este convocat in sesiune extraordinara, saptamana viitoare, pe tema referendumului

Parlamentarii sunt convocati de urgenta, saptamana viitoare, intr-o sedinta extraordinara, care are ca scop dezbaterea legii referendumului de pe 29 iulie.

Atat Senatul, cat si Camera Deputatilor, sunt convocate saptamana viitoare pentru a discuta si dezbate legile referendumului, cea de la Curtea Constitutionala, dar si ce exista colateral pe legea acestuia.

Petru Filip, presedintele Senatului, a declarat, vineri, pentru Mediafax, ca a cerut Biroului Permanent sa programeze luni o sedinta, cu scopul convocarii sesiunii extraordinare a plenului Senatului pentru marti.

Avand in vedere ca votul final in chestiunile electorale este dat de catre deputati, Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, a propus convocarea acestora pentru ziua de miercuri.

Convocarea sesiunii extraordinare si intoarcerea parlamentarilor la lucru, in regim de urgenta, vine ca urmare a presiunilor facute de Comisia Europeana, in principal de catre presedintele Jose Manuel Barosso, care s-a aratat extrem de ingrijorat de situatia politica din Romania.


Foto: Mediafax.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea