Social

#ancheta #hartie igienica #parizer #Directia de Sanatate Alba

Parizer fabricat cu hartie igienica in judetul Alba

Un angajat al unei firme de constructii care executa cateva lucrari in cadrul unei fabrici de mezeluri din Alba a facut marturisiri socante despre produsele care erau preparate in acea unitate.

Muncitorul sustine ca a vazut cum o angajata a fabricii de mezeluri a aruncat in malaxorul unde se prepara parizer doua baxuri de hartie igienica, cu ambalaj cu tot.

"O muncitoare care avea doua baxuri de hartie igienica. Am vazut ca a ridicat cuva aia, a bagat o data unghia in baxul ala, unghia numai. Si apoi a aruncat acolo in malaxor. A bagat baxul cu totul", a povestit, pentru Romania TV, angajatul firmei de constructii.

Acesta a povestit, de asemenea, ca a vazut cum angajatii fabricii de mezeluri transportau porcii vii in acelasi loc cu animale moarte.

Horia Timis, directorul Directiei de Sanatate Alba, a declarat ca a fost demarata o ancheta in acest caz si se vor lua masurile necesare daca se confirma cele relatate.

"In urma celor aparute in presa, noi ne-am autosesizat, am inceput sa adunam date preliminare, am inceput o ancheta, incercam sa identificam locul, producatorul. Informatiile de la ora actuala sunt ca nu este de pe teritoriul judetului Alba. In cel mai scurt timp, vom prezenta opiniei publice o situatie. Nu este de joaca cu asa ceva" , a declarat directorul DSP Timis.

Sursa foto: gorjeanul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea