Social

#unibet #paruri #euro 2016 #roland garros

Pariurile pe Roland Garros la Unibet ii aduc pe jucatori mai aproape de Euro 2016

Franta si Paris in special reprezinta in perioada urmatoare locul de desfasurare a doua importante evenimente din sportul international: mai intai turneul de tenis de la Roland Garros, apoi Campionatul European de Fotbal 2016. Mai intai tenis, apoi fotbal - exact acesta este si "mecanismul" promotiilor la casa de pariuri online Unibet.

Cei care pariaza live pe meciurile de la Roland Garros au sansa de a castiga doua bilete VIP pentru o experienta de fotbal de neuitat, in luna iunie, in Franta. Exista si premii "de consolare" - locurile 2 si 3 in clasament primesc un iPhone 6S 64GB si respectiv un Apple iPad Air-Apple A7 32GB. Clasamentul ia in calcul doar pariurile live castigatoare inregistrate pe conturi deschide in Romania si doar in cadrul partidelor de la Roland Garros.

Pariurile pre-meci nu sunt luate in calcul. Orice plasament inregistrat de pe mobil, daca este castigator, genereaza puncte duble in clasament. Prin aceasta campanie, Unibet ii premiaza practic de doua ori pe castigatori: mai intai prin castigul de pe biletul de joc, apoi prin premiile mai sus mentionate.

Tenisul atrage tot mai mult interesul romanilor, atat timp cat performantele romanesti in acest sport sunt pe un trend ascendent. Agentia de pariuri online Unibet, care conduce in topul preferintelor exprimate de pariori in comunitatea Ponturi-Bune.ro, propune jucatorilor inclusiv sansa de a castiga o parte din bonusul de 10.000 de euro prin simpla pariere live pe meciurile de la Roland Garros.

Pachet de bun venit si mai atractiv

Veste buna si pentru cei care fac primii pasi la pariuri online la Unibet: Openul Francez a marit si bonusul de bun venit pentru noii clienti ai agentiei de pariuri online. Dincolo de avantajul deja cunoscut (primul pariu fara risc pana la 150 lei), se acorda un extra-bonus. In situatia in care primul pariu plasat pe Roland Garros in perioada 1 iunie – 5 iunie de minim 50 RON si cota de peste 1.40 este pierzator, Unibet ramburseaza 50 RON cash pe 10 iunie - un "ajutor" perfect pentru pariuri pe Euro 2016.

Roland Garros la Unibet TV

Pentru a oferi cea mai buna experienta la pariuri live, Unibet TV ofera live streaming pentru meciuri de la Roland Garros - o facilitate de care se pot bucura clientii agentiei de pariuri online. Rezulta astfel cadrul ideal pentru a profita si de campania cu premii si de a avea sansa de a merge in Franta la Euro 2016.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea