Social

#pariuri online #pariuri

Pariuri online prin comanda vocala

Aparitia casei de pariuri online Betano (D. ONJN 3311 / 18.12.2015) in piata romaneasca pare sa faca senzatie de cand a intrat pe piata din Romania, datorita cotelor imense pe care le ofera, noteaza PariuriX.com – comunitatea pariorilor din Romania.

Operatorul din Malta nu era deloc cunoscut pe plan local inainte de obtinerea licentei de functionare, insa facilitatile si functiile inovatoare implementate in platforma web si mobile, alaturi de ofertele avantajoase propuse, au transformat agentia intr-un nume deja consacrat in randul pasionatilor de pariuri.

Iata principalele avantaje ale operatorului, semnalate chiar de catre membrii comunitatii:

Cele mai mari cote de pe piata pot fi gasite la Betano!

Pariurile cu Marja 0 pot fi gasite in acest moment numai la Betano. Practic, operatorul ne ofera zilnic posibilitatea de a paria pe cateva evenimente din fotbal, tenis, baschet si volei, pe pariuri de tip 1X2, primind cota maxim posibila, deoarece agentia nu mai opreste nici un comision pe respectivele cote.

Aceste pariuri sunt marcate cu un simbol portocaliu care contine indicativul "0%" si pot fi gasite zilnic in oferta operatorului.

Pariaza prin comanda vocala!

Aceasta este una dintre inovatiile cele mai insemnate pe care Betano le-a implementat in industria pariurilor. Posesorii de iPhone sau iPad, pot descarca aplicatia Betano, de pe care pot naviga prin meniuri si chiar paria prin intermediul comenzii vocale.

Practic, pentru a paria, tot ceea ce trebuie sa facem este sa-i spunem aplicatiei pe care meci vrem sa pariem, ce tip de pariu dorim sa plasam si sa specificam miza dorita.

Aceasta aplicatie este in continua dezvoltare si ne asteptam ca in viitorul foarte apropiat sa fie livrata si o versiune pentru telefoanele si tabletele care folosesc Android.

Vezi Liga 1 live online in mod gratuit!

Daca majoritatea operatorilor care debutau in online nu prea dispuneau de multe evenimente live, Betano a socat piata romaneasca prin difuzarea meciurilor din Liga 1. Orice utilizator inregistrat poate vedea meciurile din esalonul superior al fotbalului intern de pe computer sau de pe telefon, prin intermediul aplicatiei. Conditia pentru a avea acces la intreaga paleta de evenimente live video este sa aveti fonduri in cont. Minimul necesar este 0.5 RON, adica mai putin de 1 leu.

Promotii atractive

Pe langa clasicele bonusuri de bun-venit si cele aplicabile pariurilor multiple, la Betano mai gasim si alte promotii interesante.

Daca la biletele care cuprind intre 4 si 10 selectii pierdem numai din cauza unui singur eveniment, miza noastra initiala ne este rambursata.

Daca pariem pe scor exact sau pe tipul de pariu pauza/final si meciul se termina cu scor nul (0-0), in cazul in care pariul nostru este pierzator, ne vom primii banii inapoi.

Mai sunt si alte oferte care apar des, cu ocazia diverselor evenimente sportive de mare anvergura. Cercetati termenii si conditiile inainte de juca, pentru ca mai pot fi si alte cerinte pentru respectivele oferte!

Afla tot ce trebuie sa stii despre casa de pariuri online Betano chiar de la specialistii PariuriX – cea mai mare si mai activa comunitate de pariori din Romania.

PariuriX.com - Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea