Social

#protectia copilului #activitati remunerate #copii activitati #drepturile copilului

Parintii copiilor care au activitati remunerate trebuie sa anunte Protectia Copilului

Activitatile copiilor minori in domeniile cultural, artistic, sportiv, publicitar si modelling, care sunt remunerate, vor trebui anuntate de catre parinti la serviciul public de asistenta sociala, potrivit unui proiect adoptat ieri de catre senatori.

Acest proiect de modificare a Legii 272/2004 a fost votat in unanimitate de catre parlamentari si are in vedere protectia si promovarea drepturilor copilului.

Astfel, in urma adoptarii acestui proiect, Directia generala de asistenta sociala si protectia copilului va trebui sa urmareasca activitatile prestate de copii pe tot parcursul desfasurarii acestora, iar reprezentatii Protectiei Copilului vor avea, de asemenea, acces in sediile in care organizatorii isi vor derula activitatea.

Totodata, in proiect este mentionat si faptul ca este obligatorie asigurarea invataturii si pregatirii profesionale a copilului pe parcursul desfasurarii acestor activitati.

Sursa foto: beccamulwa.blogspot.com

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Revolutia fiscala - ce venituri vom avea din ianuarie 2018

Experti Financiar

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce este si ce implicatii are Split TVA?

Experti Financiar

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Experti Financiar

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Criteriile de alegere a unui laptop

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.