Social

#pariuri online #specialist #tenis #pariuri

Pariaza online pe tenis ca un specialist

Cu romance ca Simona Halep sau Sorana Cirstea in atentia tenisului mondial, dar si cu turnee de Mare Slem in actualitate, tenisul este un sport care poate sa ofere oportunitati exceptionale, mai ales in online si live.

 

Dintre sporturile individuale de mare circulatie, tenisul este pentru Romania ce era handbalul in urma cu 10 ani, pentru ca avem deja de ani buni mai tot timpul 5-6 jucatoare in prima suta mondiala, cu Halep in top 3 de aproape 7 ani si acum cu o Sorana Cirstea, maturizata, revenita aproape de top 20-30 mondial.

2021 este un an deosebit de interesant pentru tenis, cu evenimente sportive deosebite, mai cu seama ca in aceasta vara, pe langa Roland Garros si Wimbledon sunt si Jocurile Olimpice, ceea ce ar trebui sa faca tenisul si mai interesant – cu romance in plina actiune, dar si cu greii Nadal, Djokovic sau Federer implicati in toate aceste evenimente.

Pariatul pe tenis poate fi exploatat de cei care il urmaresc cu atentie si care aplica niste principii sanatoase.

Elemente-cheie ale tenisului care il fac atractiv pentru pariuri online

Ca sport individual, tenisul are particularitati de care trebuie tinut cont:

  • Punctele se succed rapid si pentru cine urmareste cu atentie cursul meciului, pariul pe brake, unde cota este de obicei de peste 2, poate fi foarte banoasa – de urmarit mai ales situatiile de presiune maxima cand se serveste la 4-5 sau 5-6.
  • Pregatirea pariurilor trebuie sa acorde o atentie sporita meciurilor directe anterioare – mult mai importanta decat in fotbal de exemplu – cu accent pe ”head to head” in functie de suprafata
  • Conditiile meteo si preferintele jucatorilor in relatie cu acestea sunt dedesubturi ce pot fi exploatate: Nadal este excelent pe vant, Simona Halep are o problema masiva cand joaca pe caldura extrema (si a pierdut la sportive modeste din aceasta cauza)

Aplicatii de calitate pentru statistici si pregatirea pariurilor

E critic pentru calitatea optiunilor de pariere sa ai o pregatire atenta, utilizand website-uri si aplicatii ce ofera statisci cuprinzatoare, indiferent daca ea apartine sau nu unui operator de pariuri cum este, de exemplu, unibet app, excelenta si din acest punct de vedere.

Am facut o selectie de aplicatii de super calitate:

  • ATP/WTA TOUR APP – este aplicatia oficiala a circuitelor masculine si feminine, care iti pune la dispozitie super rapid informatii nu doar despre jucatori, ci si despre ordinea de joc, arena pe care se disputa fiecare meci (principala, secundara sau adiacenta), arbitru de scaun (important amanunt in situatii cand urmaresti jucatori irascibili care au un trecut cu un anume arbitru: gen Fognini sau Kyrgios), clasamentele mondiale saptamanale.
  • Tennis temple – este o aplicatie cu un design simplu, dar extrem de clar, cu informatii as zice exhaustive – greu sa ii lipseasca ceva – are si un website, unde pe langa datele statistice, gasesti stiri in engleza sau franceza.
  • Matchstat – chiar daca are si o aplicatie disponibila pentru telefon, website-ul este cel care iese in evidenta prin simplu fapt ca pe prima pagina gasesti mereu link-uri catre analiza fiecarui meci din ziua respectiva – usureaza mult munca de cautare.
  • Flashscore.com – cunoscut in special pentru fotbal, acorda probabil in egala masura tenisului, in special pe parcursul marilor competitii, si are avancronici cu sugestii de pariere pentru fiecare partida (foarte utila informatia de tip ”pre-match odds care iti arata din ce cote a plecat o confruntare si care sunt cotele in timp real

Principale tehnici si strategii

Tenisul este un sport unde pe live se pot face profituri importante pe mai multe directii:

  • Miza pe ”urmatorul punct” cu dublare a mizei pana la castig impotriva jucatorului aflat la serviciu (merge foarte bine pe sportivi cu retur bun, ca Zverev, Djokovic, Nadal, Thiem, Halep – in general cand au in fata jucatori cu serviciu foarte puternic, care ofera cota pentru aceasta selectie de peste 2. Exemplu: joci ca urmatorul punct va fi luat de Djokovic, aflat la primire, impotriva lui Isner si dublezi miza dupa fiecare pariu pierdut, pana la castig
  • Biletele ”lungi” sau ”cumulatele” au sanse mult mai bune decit alte sporturi, in special fotbal – iti recomand si un site cu tipsteri cu statiticile fiecaruia, ca rata de castig sau profitul anual
  • Pariuri pe surprize – cea mai dificila misiune, insa rata de reusita creste daca alegi sa faci asta la turnee mai mici, dar premergatoare Grand Slam-uri, pentru ca dupa turul 1 sau doi, la un turneu de 250 puncte, ca cel de la Belgrad, e de asteptat ca Djokovic sa o lase mai usor pentru a nu risca sa se duca obosit sau chiar accidentat la Roland Garros.

Nu uita sa pariezi responsabil, nu mai mult de 2-3% din banca ta si niciodata nepregatit, doar din dorinta de a recupera o pierdere.

Surse foto: pexels.com, unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea