Social

#sorin oprescu #plantari #copaci

Parcurile, scolile si spitalele, pregatite de sarbatoare

Ieri, Sorin Oprescu a pus osul la treaba. Alaturi de elevi si cadre medicale , a facut curatenie in curtile scolilor si spitalelor. Edilul-sef a plantat doi copaci si a dat cu matura, dand un exemplu celor prezenti.
 
In plus, primarul a spus ca municipalitatea va construi mai multe terenuri de sport in fiecare sector pentru ca bucurestenii sa faca mai des exercitii pentru o viata sanatoasa.

Pentru ca Sarbatorile de Paste se apropie cu pasi repezi, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a dat startul programului de curatenie la Liceul „ Mircea Eliade “.
 
Edilul-sef s-a alaturat elevilor care au plantat, flori, au aranjat gazon, au toaletat copaci, au strans deseuri. Primarul si-a continuat vizita la scoala 114, unde copiii au pus in practica cunostintele ecologiste despre colectarea selectiva.

Cu salupa pe Herastrau
 
Primarul general a trecut si prin Cismigiu, unde a discutat cu mesterii populari care au expus obiecte si dulciuri traditionale, iar in Herastrau s-a bucurat vizitand Targului de flori.
 
Directorul Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement, Radu Popa, l-a invitat pe Oprescu la o plimbare cu salupa pe lac, mai ales ca de Florii si de Paște orice bucurestean va avea ocazia sa faca, gratuit, o croaziera.

" Ora Pamantului ", fara ecou la bucuresteni
 
Aproximativ 700 milioane de oameni din zeci de tari au participat ieri la un alt eveniment al primaverii: „Ora Pamantului“. Timp de o ora, acestia au stins luminile in semn de protest fata de risipa de energie electrica.
 
Nu in acelasi mod au reactionat si bucurestenii.
 
In afara de luminile de pe cateva cladiri importante care au fost oprite, locuitorii Capitalei au preferat sa nu stea pe intuneric . Situatia este reflectata si de consumul national de energie care in timpul „Orei Pamantului“ a inregistrat chiar o usoara crestere de la 7.297 MW, intre 19.00 si 20.00, la 7.356 MW intre 20.00 si 21.00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea