Social

#parcare subterana #parcare subterana universitate # parcare universitate #parcare bucuresti

Parcare subterana de la Universitate va fi functionala in cateva saptamani

Statuile lui Gheorghe Lazar, Mihai Viteazul, Spiru Haret si Ion Heliade Radulescu, care au fost mutate in Parcul Izvor in perioada lucrarilor la parcarea subterana de la Universitate, au fost amplasate,sambata, de Primaria Capitalei, pe locul initial.

Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, a anuntat ca anunta ca mutarea statuilor in Piata Universitatii reprezinta pasul premergator finalizarii lucrarilor la parcare.

Edilul bucurestean spera ca noua parcare subterana de la Universitate sa fie inaugurata in cateva saptamani: "Incepand de astazi (sambata - n.r.), cele patru statui au revenit pe locul lor initial. De luni ne apucam si amenajam piata si in cateva saptamani o sa va invit pe toti sa vedem parcarea functionala. De asemenea, dupa ce reamenajam piata, incepem sa refacem si trotuarele de vis-a-vis, in baza unui plan integrat pentru reamenajarea acestei zone".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea