Social

#atentate teroriste #panica #revelion #atentate #europa

Panica inainte de Revelion! Europa se asteapta la noi atentate teroriste

Europa se asteapta la noi atentate teroriste in noaptea de Revelion. Din acest motiv, auutoritatile au luat masuri de precautie sporite. In Franta, Belgia, Germania, Italia si Spania, petrecerile organizate in aer liber vor fi atent supravegheate de autoritati.

Atacurile teroriste din ultimul an, au generat panica in intreaga Europa si temeri privind securitatea manifestarilor programate de Revelion.

Numai la Koln, peste 1.500 de politisti, dintre care 300 federali, vor fi desfasurati pe strazi pentru a asigura securitatea in noaptea dintre ani. Vor fi sprijiniti de firme private de paza, dar si de unitati mobile care sa ajute femeile in cazul oricarui tip de agresiune, potrivit libertatea.ro. Totodata, in apropierea catedralei din Koln vor fi interzise focurile de artificii, iar accesul va fi restrictionat.

Dupa atentatul de la Berlin, peste tot in Germania s-au luat masuri speciale de securitate, iar dispozitivele de supraveghere video au impanzit orasele.

Sursa foto: legalmagazin.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea