Social

# stanca prabusita # tradegie #turisti raniti #grecia #turisti #zakynthos

Panica in Grecia! O stanca s-a prabusit peste turisti in Zakynthos VIDEO

Turistii aflati in vacanta in Grecia au trait momente de groaza. O stanca s-a desprins si a cazut peste turistii care se aflau pe plaja Navagio din insula Zakynthos.


In urma accidentului sapte turisti au fost raniti, potrivit autoritatilor locale, insa, din fericire nu s-au inregistrat decese. Dintre cele sapte persoane ranite doar o femeie din Cehia, in varsta de 34 de ani, este in stare mai grava, aceasta suferind o fractura de coloana. Femeia se afla internata in spitalul din Zaynthos.

Femeia a fost surprinsa de caderea peretelui in timp ce inota pe partea stanga a plajei. Copiii si sotul ei sunt usor raniti si au fost spitalizati, in timp ce alte trei persoane cu leziuni minore, fiind deja externate. Printre raniti nu se afla turisti romani.

"A fost un zgomot puternic, apoi o parte din stanca a cazut peste mai multe persoane", a declarat un martor.

Autoritatile din Grecia au anuntat ca nu au primit raportari de persoane disparute, dar echipajul de salvare a continuat cautarile toata dupa-masa pentru siguranta.

 

 

Sursa foto: stirileprotv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea