Social

#decizie #contestatie #otelul galati #lpf #pandurii targu jiu #tribunalul de arbitraj sportiv

Pandurii Targu Jiu contesta decizia Ligii Profesioniste de Fotbal

Clubul Pandurii Targu Jiu va contesta la decizia Ligii Profesioniste de Fotbal referitoare la meciul cu Otelul Galati, din etapa a XIX-a a Ligii I, informeaza realitatea.net.

"Noi ne vom antrena in continuare si daca nu ne lasa sa jucam in campionat vom sustine doar meciuri amicale, dar nu vom ceda si vom merge mai departe adresandu-ne si la Tribunalul de Arbitraj Sportiv ", afirma presedintele executiv al clubului Pandurii , Eugen Parvulescu.

"Cea mai corecta decizie era sa nu se aplice sanctiunea de pana la finalizarea procesului civil pe care clubul Pandurii il are contra LPF. Cat timp exista un proces intre noi si LPF trebuia sa se astepte finalizarea acestuia. Clubul Pandurii a decis sa mearga mai departe si sa adreseze la TAS in aceasta situatie", a adaugat Parvulescu.

LPF a decis, miercuri, ca meciul pe care formatia Pandurii Targu Jiu trebuia sa-l sustina pe teren propriu in compania Otelului Galati, in cadrul etapei a XIX-a a Ligii I, sa nu mai fie programat. Din cauza datoriilor de 600.000  pe care clubul oltean le are catre mai multe cluburi si cativa jucatori, Pandurii Tg Jiu a pierdut la masa verde , cu 0-3, partida cu Otelul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea