Social

#datorii #otelul galati #masa verde #pandurii targu jiu #meci pierdut

Pandurii Targu Jiu a pierdut la masa verde meciul cu Otelul Galati

Meciul pe care formatia Pandurii Targu Jiu trebuia sa-l sustina pe teren propriu in compania Otelului Galati, in cadrul etapei a XIX-a a Ligii I, nu a fost mai fost programat de Liga Profesionista de Fotbal

Din cauza datoriilor de 600.000  pe care clubul oltean le are catre mai multe cluburi si cativa jucatori, Pandurii Tg Jiu a pierdut la masa verde, cu 0-3, partida cu Otelul Galati .

"Termenul in care clubul Pandurii putea achita datoria a trecut, iar meciul nu a fost programat. Celelalte cluburi care aveau datorii catre terti, Universitatea Craiova, Rapid si Unirea Urziceni, si-au rezolvat problemele si vor juca in etapa a XIX-a", au declarat surse din LPF.

Presedintele executiv al CS Pandurii, Eugen Parvulescu, a declarat, marti, ca a platit datoriile catre jucatori, insa nu a ajuns la o intelegere cu FC Dinamo in cazul sumei de bani pe care o mai are de achita pentru  transferul fotbalistului Ilie Iordache.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea