Social

Pancu: Sint fericit la Besiktas

Jucatorul echipei Besiktas , Daniel Pancu , a declarat, intr-un interviu aparut in revista oficiala a clubului din Istanbul, ca este fericit la formatia turca.

"Singurul roman fericit" este titlul articolului in care este redat interviul cu Pancu. "Antrenorul Lucescu si Adrian Ilie au fost declarati persoane nedorite la clubul alb-negru, dar Pancu traieste intr-o lume de vis la Istanbul, alaturi de logodnica sa Mihaela",se mentioneaza in "Aksam".

Fotbalistul roman, care locuieste la Istanbul intr-un apartament duplex, cu sase camere, situat in cartierul Ulus, a declarat ca se intilneste cu coechipierii sai si in afara orelor de antrenament. "Sint fericit la «vultur». In sezonul trecut, cind Maldarasanu juca la Besiktas, obisnuiam sa il vizitez. Cu ceilalti coechipieri ma mai intilnesc la restaurant. In ultimul timp, am inceput sa merg mai des la Ilie si el vine la mine in vizita", a precizat Pancu, care a adaugat ca logodnica sa vine foarte des la Istanbul ca sa il vada.

Daniel Pancu a afirmat ca ii place sa petreaca timpul liber in casa, urmarind filme pe DVD sau navigind pe Internet. In ceea ce priveste mincarea, Pancu prefera sa faca acasa doar feluri simple, cum ar fi macaroanele, scrie "Aksam".

Cotidianul "Fanatik" noteaza, in schimb, ca, spre deosebire de Pancu, tehnicianul Mircea Lucescu traverseaza cea mai trista perioada a carierei sale. "Antrenorul roman nu vorbeste cu nimeni din conducerea clubului. Faptul ca cei care candideaza la conducerea clubului au anuntat ca nu doresc sa colaboreze cu el, l-a demoralizat", se precizeaza in "Fanatik".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea