Social

#varujan pambuccian #grupul minoritatilor #noul guvern

Pambuccian: Vom sutine noul Guvern, insa doar la nivel parlamentar

Varujan Pambuccian , reprezentantul minoritatilor in Parlament, a declarat, la iesirea de la consultarile cu seful statului, ca grupul sau va sustine noul Guvern .

Presedintele Uniunii Armenilor, Varujan Pambuccian, a precizat ca sustinerea noului Guvern format va avea loc in functie de discutiile pe care le vor purta cu partidele care vor forma viitorul executiv. varujan pambuccian a tinut sa felicite grupul minoritatilor pentru rezultatele obtinute in urma alegerilor din 30 noiembrie.

De asemenea, el a mai spus ca grupul sau parlamentar a pornit cu un dezavantaj la discutiile de la Cotroceni, pentru ca nu au stiut ce au declarat celelalte partide politice . In urma consultarilor cu Traian Basescu, reprezentantii minoritatilor in Parlament au declarat ca vor sustine noul Guvern, insa doar in anumiti conditii.

Presedintele Uniunii Armenilor, Varujan Pambuccian, a declarat ca principiile de sustinere pentru noul Guvernului vor fi facute cunoscute partidelor politice atunci vor avea discutii cu acestea.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea