Social

#maria ciobanu #bogdan chiritoiu #post guvernul boc #consilieri palatul cotroceni

Palatul Victoria se umple de consilierii de la Cotroceni

Odata cu forfota numirii secretarilor de stat "curtea" palatului Cotroceni incepe sa se goleasca, in timp ce palatul Victoria pregateste birouri "calde" pentru acestia.

Printre cei care primesc functii in noul Guvern se numara Daniela Nicoleta Andreescu , Mihai Stanisoara , Maria Ciobanu si Bogdan Chiritoiu .

Daniela Andreescu a ocupat postul de consilier de stat in cadrul Administratiei Prezidentiale, iar luni a fost numita consilier de stat de catre premierul Emil Boc. In presa de marti se vehicula ca aceasta este "pila" afaceristului Dorin Cocos, sotul ministrului Turismului, Elena Udrea.

De profesie jurist, noul sef al SGG a petrecut un an in subordinea presedintelui Traian Basescu. mihai stanisoara a fost numit de Emil Boc ministru al Apararii ocupand o functie foarte importanta in noul Executiv.

In 2007 Stanisoara a fost numit in functia de consilier prezidential pe probleme de securitate nationala, inlocuindu-l in aceasta functie pe Sergiu Medar, care a demisionat din motive de sanatate. O data cu aceasta numire a devenit si membru CSAT , iar la urechile lui au ajuns problemele de securitate ale Romaniei pe care le-a avut Romania in ultimii doi ani. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea