Social

#palatul parlamentului #autobuze # destinatie turistica #formula 2

Palatul Parlamentului ar putea promova Bucurestiul ca destinatie turistica

Bucurestiul ar putea fi promovat ca destinatie turistica prin Palatul Parlamentului, considerat un simbol al Capitalei. Acest aspect a fost discutat recent in cadrul intalnirii dintre Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, si Maria Grapini, ministrul-delegat pentru IMM-uri, turism si mediu de afaceri, conform capital.ro.

Pe lista cu propuneri mai figureaza oportunitatea organizarii in Bucuresti a unui circuit de Formula 2. De asemenea, s-a discutat despre promovarea Muzeului de Arta Contemporana si conceperea unui proiect menit sa incurajeze turismul in zona Centurii de fortificatii a Capitalei, realizata in timpul regelui Carol al II-lea.

In timpul discutiilor, primarul Oprescu a sugerat ca ar trebui introduse mai multe autobuze pentru circuite turistice in Bucuresti. O alta propunere vizeaza marcarea prin indicatoare a muzeelor importante ale Capitalei si semnalarea traseelor turistice din Centrul Vechi.

Sursa foto: cotidianul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea