Social

#case la cheie #corbeanca # Paladin Residence Corbeanca #paladin

Paladin Residence Corbeanca: Un reper in randul dezvoltatorilor care ofera case la cheie

MediaCity este o companie ale carei proiecte imobiliare au ca scop principal multumirea clientilor sai. Cu o experienta de peste 23 de ani in domeniul imobiliar si al constructiilor, compania s-a implicat pana in acest moment in realizarea multor ansambluri rezidentiale – 15, la finalul anului 2018.

Cu o politica flexibila, orientata catre clienti, MediaCity monitorizeaza continuu tendintele pietei imobiliare, pentru a putea fi intotdeauna in tema cu solicitarile cumparatorilor si cu ceea ce ofera alti dezvoltatori – o aboradare care s-a dovedit de succes!

Complexul Paladin Residence este unul dintre proiectele companiei care va include in final 200 de case si vile:

case individuale: sunt case personalizate in functie de nevoile clientilor. Proiectele pentru astfel de case se realizeaza in functie de nevoile clientilor – concret, in functie de arhitectura si compartimentarea dorita de acestia, in dimensiuni mai mari sau mai mici – in functie de buget;

case cuplate: cei care doresc sa achizitioneze un duplex in Corbeanca pot sa aleaga intre cele doua variante de proiecte pe care MediaCity le ofera;

Toate casele construite in complexul Paladin Residence dispun de finisaje de o foarte buna calitate, fiind lucrate din materiale, de asemenea, de o calitate superioara. MediaCity ofera 70 de ani garantie la structura de rezistenta.

Avantajele de care pot beneficia cumparatorii

Spatii de joaca pentru copii si parcari

Complexul Paladin Residence dispune de doua spatii de joaca pentru copii. Acestea sunt amenajate modern, astfel incat sa fie pe placul celor mici. In ceea ce priveste locurile de parcare, fiecare casa este proiectata cu cate doua locuri pentru autovehicule. Pe de alta parte, pentru vizitatori se construiesc alte locuri de parcare, special amenajate. La initiativa Asociatiei de Proprietari se pot construi si alte facilitati - doar ca acestea trebuie sa fie asumate de catre rezidentii complexului..

Eventual, spatii comerciale

In cazul in care vor exista solicitari, in complex vor fi construite spatii comerciale, spatii pentru birouri sau zone dedicate recreerii. Considerand ca astfel de solicitari nu vor fi exprimate concret, nu se poate vorbi despre un minus, pentru ca la modul general, in Corbeanca niciun locuitor nu se poate plange din cauza faptului ca nu exista spatii comerciale sau spatii in care se ofera servicii absolut necesare.

Vecini deosebiti

Altfel spus, vecini pe care alte persoane care achizitioneaza vile in Corbeanca se vor bucura sa ii cunoasca. Varsta medie a celor care au achizitionat deja case in Paladin Residence este de 35 ani.

Servicii de transport in comun la indemana

Si la capitolul facilitati de transport in comun Paladin Residence primeste un mare plus, in fata complexului existand statie de microbus care pleaca catre Piata Presei la fiecare30 de minute. Vile cu concept persoanlizat si interioare amenajate modern

Casele individuale sunt personalizate in ceea ce priveste conceptul (tema de proiectare), suprafata terenului si cea locuibila, pe care viitorii proprietari si le aleg, in functie de buget si de de ceea ce isi doresc.

In pretul casei, pentru incalzire este inclus pretul pentru solutia clasica, dar daca clientii isi doresc incalzire in pardoseala, pot beneficia de aceasta solutie – conditia fiind aceea de a platidiferenta de pret care se va inregistra. Din nou, important de mentionat este ca toate bransamentele (Internet, TV, gaze, energie electrica) sunt individuale si contorizate.

PaladinResidence.ro aduce in atentia celor care isi doresc case de vis la cheie informatiile cele mai importante care privesc proiectele sale, oferindu-le puncte de reper pentru o initiativa de care se vor bucura o viata intreaga!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea