Social

#india pakistan #razboi #predare suspecti

Pakistanul se declara pregatit pentru un razboi cu India

Pakistanul refuza sa predea Indiei islamisti suspectati ca ar fi fost implicati in atacurile de la Bombay si a avertizat ca este pregatit sa faca fata unui nou razboi , daca Islamabadul decide o actiune militara pe teritoriul sau, chiar si vizand tabere islamiste.

Presa indiana face referire de mai multe zile la zvonuri potrivit carora armata ar putea sa lanseze atacuri vizand taberele de antrenament ale combatantilor islamisti, situate in Pakistan, daca Islamabadul nu actioneaza, relateaza AFP.

"Nu vrem razboi, dar suntem complet pregatiti pentru cazul in care ne va fi impus", a avertizat ministrul pakistanez de externe, Shah Mehmood Qureshi. "Nu ne uitam responsabilitatile de a ne apara pamantul", a adaugat el. "Acesta este un mesaj clar: suntem in favoarea prieteniei, pretuim pacea si vrem stabilitate in regiune, dar aceste lucruri nu trebuie interpretate drept un semn de slabiciune ", a subliniat el. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea