Social

#anticomunisti #editorial #vadim

Pai? Mai suntem anticomunisti?

Deci, avem doi oameni care au colaborat ani intregi cu Securitatea. Avem doi scriitori mari germani de origine romana care ii ataca justificat. Si mai avem.
 
Mai avem un grup de intelectuali romani care se intinde de la Patapievici pana la Tismaneanu si care condamna regimurile Dej si Ceausescu, ideologia comunista, partidul comunist , leninismul, marxismul etc. Un „Raport final” a fost redactat de o comisie prezidentiala pentru ca lucrurile sa fie si mai clare la nivel teoretic - in practica, CNSAS a fost un esec, curatarea clasei politice, a justitiei, la fel.

Coordonatorii Raportului au fost ocupati mai mult sa lupte cu un clovn , Vadim Tudor (va amintiti scena de la balcon cu oamenii lui Vadim si Patapievici agresat), decat cu voci moderate care discutau relevanta unui astfel de document, un soi de ghilotina cazuta peste gatul unui vinovat invizibil.

 

Continuarea in Cotidianul


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea