Social

#clasa pregatitoare #clasa pregatitoare copii #pachet curricular scoala pregatitoare

Pachetul curricular pentru clasa pregatitoare, in dezbatere publica timp de 2 saptamani

Pachetul curricular destinat clasei pregatitoare a fost lansat miercuri, spre dezbatere publica , de Ministerul Educatiei , Cercetarii, Tineretului si Sportul (MCTS).

Pachetul poate fi consultat pe site-ul MCTS si contine programele scolare pentru urmatoarele discipline Comunicare in limba romana, Educatie pentru societate, Religie, Matematica si Explorarea mediului, Consiliere si Arte vizuale si lucru manual , Muzica si miscare, TIC ( tehnologia informatiei si comunicarii), Educatie fizica si sport.

In acelasi pachet curricular se afla si planul cadru destinat primele clase ale invatamantul primar.

"Documentele sunt supuse dezbaterii publice, astfel incat toti cei interesati pot contribui cu propuneri constructive, trimise la adresa de e-mail clasapregatitoare@medu.edu.ro sau, in scris, pe adresa MECTS (strada General Berthelot nr. 28-30, Bucuresti, sector 1, cod 010168). Opiniile vor fi primite incepand de joi, 1 martie 2012, timp de doua saptamani", a anuntat Ministerul Educatiei.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea