Social

#clinica #ovule #donare

Ovule contra tratament de infrumusetare la o clinica din Capitala

O clinica din Capitala ofera epilari definitive si tratamente de infrumusetare pentru ovule . O tanara si-a pierdut ovarele dupa ce a acceptat oferta clinicii private Med New Life , astfel ca a reclamat institutia la Politie.

Tanara respectiva a fost de acord sa i se faca o prelevare de ovule, primind in schimb un tratament de infrumusetare. Potrivit Libertatea, pacienta sustine ca femeile care reveneau la clinica pentru a-si dona ovulele primeau bani, injectii cu botox si epilari definitive.

Ea spune ca a ajuns sa depuna plangere imptriva Med New Life pentru ca dupa o prelevare s-a trezit cu senzatii de ameteala si voma, insa a fost trimisa acasa. A doua zi insa a fost dusa de urgenta la spital din cauza unei inflamatii a ovarelor. Medicii de la Spitalul Colentina s-au vazut nevoiti sa ii scoata ambele ovare pentru a-i salva viata.

Se pare ca medicul care practica astfel de interventii nu este roman si nu are voie sa practice medicina in Romania. “Doctorul care a prelevat ovulele este cetatean german si nu are drept de practica in Romania”, a spus prof. dr. Ioan Lascar, presedintele Colegiului Medicilor din Bucuresti, citat de Libertatea.

De aceea, Colegiul Medicilor a trimis dosarul Ned New Life catre Parchet. Conducerea clinicii a negat acuzatiile, insa nu a facut alte precizari referitoare la activitatile pe care le desfasoara.

In aceasta vara, o alta clinica din Capitala a fost implicata intr-un scandal privind donarea de ovule. Clinica Sabyc , in cadrul careia activau mai multi medici israelieni prelevau ovule de la femei din Romania, inclusiv de la minore, pe care le vindeau in strainatate pentru mari sume de bani.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea