Social

Orban il va sprijini in turul II pe Andrei Chiliman

Ludovic Orban a declarat astazi ca el il va sustine in turul al doilea al alegerilor locale, la Primaria Sectorului 1, pe Andrei Chiliman , candidatul PNL."Timp de patru ani, Chiliman, asa modest, discret, fara sa fie un personaj mediatizat, a fost principala stavila impotriva transformarii Sectorului 1 dintr-un sector verde intr-o padure de zgarie nori.

Andrei Chiliman a fost principalul luptator impotriva rechinilor imobiliari , care incearca sa transforme Sectorul 1 intr-un El Dorado al asa-zisilor investitori, al samsarilor de terenuri care vor sa transforme Sectorul 1 practic intr-o zona de betoane, in care cetatenii Sectorului 1 sa traiasca din ce in ce mai rau", a precizat Orban.

"Culmea e ca cel care il contra-candideaza pe Chiliman, este tocmai mana dreapta a lui Videanu, omul care timp de patru ani, alaturi de Videanu, a stat in spatele asa-ziselor afaceri imobiliare in special din Sectorul 1", a mai spus el.

Orban a precizat ca Secotrul 1 este zona unde exista un potential de dezvoltare urias si un interes economic major. "Din acest motiv, zeci de ochi de rechin urmaresc terenurile din Sectorul 1 si incearca sa gaseasca toate tertipurile posibile pentru a putea sa puna mana pe aceste terenuri si sa le transforme in bani, nu pentru interesul cetatenilor ci pentru propriile lor buzunare", a declarat Orban.

Orban a dat drept exemplu parcul Bordei. "Rezistenta lui Chiliman alaturi de rezistenta consilierilor generali liberali au putut sa salveze parcul Bordei", a mai spus el.

Ludovic Orban a subliniat ca Andrei Chiliman este cel care poate salva Sectorul 1 de rechinii imobiliari. "Ii rog pe bucuresteni sa se duca la vot, pentru ca Chiliman este singurul care are puterea sa se opuna celor care pentru o palma de pamant sunt in stare sa faca orice, fara scrupule", a conchis Orban.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea