Social

Orban il ataca pe Basescu

Baloane de sapun . Cu asta se ocupa seful statului, in opinia unui lider PNL, Ludovic Orban . Acesta l-a atacat ieri dur pe Traian Basescu pentru declaratiile sale recente legate de schimbarea sefilor celor doua Camere, precum si ai Consiliilor Judetene.

ATAC. "PNL trebuie sa-i ceara sefului statului sa se afilieze deciziilor Aliantei nu sa se mai ocupe de baloane de sapun. Daca nu se va intampla asa, peste patru ani PNL trebuie sa-si pregateasca propriul candidat la Presedintie", a declarat Orban, citat de Mediafax, la conferinta judeteana a PNL Arges. Potrivit acestuia, Alianta nu poate functiona in continuare "daca doar unul din parteneri are de castigat, iar noi trebuie sa inghitim mereu lcruri noi asupra carora nu ne-am inteles initial si sa fim pusi in fata faptului implinit". "Nu pot intelege cum Alianta stabileste ca prioritate zero schimbarea presedintilor celor doua Camere, iar Basescu spune ulterior ca aceasta nu este o prioritate", a afirmat Orban.

El a mai aratat ca Basescu este dator PNL si clasei de mijloc care l-a sprijinit sperand ca ii va reprezenta interesele. "De noua luni ii transmit presedintelui Traian Basescu ca a ajuns acolo doar datorita sustinerii PNL. Daca nu s-ar fi retras Theodor Stolojan, noi am fi dat presedintele Romaniei", a afirmat el.

Ludovic Orban i-a cerut totodata sefului statului sa-i schimbe pe procurorul general Ilie Botos , precum si pe sefii SIE, SPP si SRI, considerand ca Botos ii sfideaza pe liberali atunci cand vorbeste despre cercetarea unui deputat PNL, ca Timofte este mentinut in functie, desi a fost senator PSD, iar Fulga i-a fost profesor de socialism stiintific. Solicitarea lui Orban succede afirmatiilor facute marti seara la TVR de seful statului care s-a declarat "multumit" de activitatea serviciilor.

OPINII LIBERE. Declaratiile lui Orban au fost facute in prezenta premierului Calin Popescu Tariceanu. Intrebat cum le comenteaza, liderul PNL a aratat ca, in cadrul formatiunii liberale, opiniile sunt libere.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea