Social

#iasi coronavirus # coronavirus romania #stare de urgenta

Orasul din Romania in care masca a devenit obligatorie si in aer liber

Orasul Iasi va reintra partial in stare de urgenta. Oamenii vor putea iesi din casa oricand doresc, insa vor trebui sa respecte cateva reguli stricte: nu mai au voie sa stea in grup in piete si in autobuz, iar masca e obligatorie chiar si in aer liber in zonele aglomerate.

Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta din Iasi a impus revenirea la regulile din timpul starii de urgenta. Astfel, purtarea mastii in locurile aglomerate din aer liber devine obligatorie. De asemenea, locuitorii din Iasi au voie sa intre intr-un numar redus in piete si in mijloacele de transport in comun. Se ia din nou temperatura oamenilor la intrarea in piata si, de asemenea, este limitat si numarul de persoane care au voie simultan in piata la 100, anunta Observator.

"Acele masuri de distantare si purtarea mastilor si distanta in piete din starea de urgenta le-am reluat de astazi. Politia Locala a fost invitata sa incerce sa fie un pic mai activa, inclusiv in zonele de cluburi, distractie," declara primarul Mihai Chirica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea