Social

#oprescu #drumuri #trafic #bucuresti

Oprescu promite traversarea Capitalei de la nord la sud in 15 minute

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat vineri ca, dupa finalizarea diametralei rutiere nord-sud, Bucurestiul va putea fi traversat de soferi in cel mult un sfert de ora. Diametrala va face legatura intre Piata Victoriei si Piata George Cosbuc, cu traversare subterana a dealului Parlamentului.

"Prima etapa a inceput cu amenajarea Berzei, de la Piata Victoriei pana la strada Occidentului, unde linia de tramvai si strada vor fi terminate in acest an. Este un bulevard cu cate trei benzi pe sens, cu doua linii de tramvai. Urmeaza segmentul din Berzei, de la Calea Grivitei pana la Vulcanescu .

In zona intersectiei Berzei cu Vulcanescu, se creeaza o strada noua - este strada Garii de Nord, care iese direct in Dinicu Golescu, in fata Ministerului Transporturilor. In acest fel, castigam si viteza in circulatia autovehiculelor, care vor putea merge cu 20-30 de kilometri la ora, putand fi parcursa distanta nord-sud, adica aproximativ 12,5 kilometri, in maximum 15 minute", a explicat edilul-sef.

 ( citeste continuarea in Realitatea.net )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea