Social

#subventie caldura #caldura #sorin oprescu #bucuresteni #penalitati

Oprescu nu mai are bani sa dea caldura ieftina

Dupa ce a anuntat ca bucurestenii vor plati in aceasta iarna numai 170 de lei per gigacalorie , iar restul pana la 380 de lei va fi suportat de Primarie, Sorin Oprescu are acum o problema, informeaza Puterea.

Edilul a realizat ca acest lucru nu va fi posibil, astfel ca a cerut consilierilor sa stearga datoriile RADET cu ajutorul unui credit.

Viceprimarul PDL, Mircea Raicu , a declarat ca Oprescu va propune un proiect de hotarare pentru un credit. Primarul Capitalei a mai cerut un imprumut de 800 de milioane de euro, insa acesta a fost respins de CGMB.

Raicu a precizat ca Oprescu trebuie sa spuna cu exactitate ce bani sunt pentru plata RADET pentru ca, afirma el, consilierii nu pot aproba fonduri care sa fie cheltuite pe orice.

Datoria RADET catre Electrocentrale Bucuresti (ELCEN) se ridica la 5.000 de miliarde de lei vechi, dar penalitatile se ridica la 8.000 de miliarde de lei vechi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea