Social

#gabriel oprea psd #sprijin politic oprea

Oprea va fi dat afara din PSD din cauza scandalului Vulpea

Ministrul de Interne , Gabriel Oprea , a ramas fara sprijinul politic al partidului, dupa ce l-a numit pe Virgil Ardelean la conducerea DGIPI.

Pana la numirea unui nou ministru, vicepremierul Dan Nica va fi numit interimar. Presedintele PSD Mircea Geoana a declarat, luni, ca ministrul de Interne, Gabriel Oprea, a incalcat deliberat mecanismul de numire in functii si ar putea fi exclus din partid.

"Domnul Oprea a actionat unilateral si in afara disciplinei de partid si a protocolului coalitiei. Tinand cont de sensibilitatea acestui portofoliu , decizia de retragere a sprijinului politic a fost adoptata cu o larga majoritate, fiind doar doua abtineri. Tinand cont de gravitatea gestului lui Gabriel Oprea, Biroul Permanent a avansat propunerea de a-l exclude pe acesta din PSD. Sunt decizii importante, severe, dar credem ca trebuie respectat protocolul", a spus Geoana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea