Social

#maidanezi # ipoteza deces #protest maidanezi #organizatia Caleidoscop

Noua ipoteza in privinta decesului copilului muscat de maidanezi

Organizatia nonprofit Caleidoscop, asociatia in grija caruia se afla cainele maidanez care l-a atacat pe micutul in varsta de 4 ani saptamana trecuta in Parcul Tei din Capitala, sustine ca Ionut a fost muscat de un rottweiler si se gandeste la posibilitatea de a cere deshumarea trupului neinsufletit.

Tatal micutului sfasiat de caini nici nu vrea sa auda despre asa ceva si spune ca rezultatele autopsiei au fost destul de clare.

"A fost o autopsie, medicul legist a stabilit cauza. Iar copilul cel mare e martor. Nu poate nimeni sa vina cu alte teorii. El stie foarte bine", a declarat, pentru "Ziarul Ring", Valentin Anghel, tatal lui Ionut.

Aceste declaratii au fost facute duminica la protestul organizat de cantareata Nadine in Parcul Izvor din Capitala, unde s-au adunat 300 de oameni pentru a cere o lege in vederea eutanasierii cat mai rapide a cainilor maidanezi.

Astazi, 9 septembrie, a fost autorizat un nou protest contra maidanezilor, intre orele 18.00 si 19.45, tot in Parcul Izvor.

Sursa foto: evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea