Social

#Black Friday pegas #omul pe bicicleta #black friday 2017 #pegas #Black Friday romania #black friday

"Omul pe bicicleta" de Black Friday iti ofera biciclete Pegas pe viata

De Black Friday, in perioada 17-30 noiembrie 2017, Pegas prin campania "Omul pe bicicleta" lanseaza un apel de responsabilitate fata de mediu printr-o oferta de biciclete si accesorii la preturi foarte mici. De asemenea, din campanie face parte si Pegas for Life, o colectie de 99 de biciclete care, achizitionate la pret intreg, pot fi schimbate pe viata, o data la cinci ani, cu alte biciclete Pegas, pastrandu-se echivalentul pretului de achizitie actual.

"Pariul nostru este ca cei 99 de cumparatori Pegas for Life nu vor vrea sa isi dea bicicleta si nu vor veni din cinci in cinci ani sa isi schimbe Pegasul cu unul mai actual. Noi credem ca fiecare model Pegas si mai ales seria Pegas Custom pe care noi o dezvoltam acum va creste in valoare suficient de mult incat fanii nostri nu vor dori sa si-o instraineze pentru echivalent aceleiasi valori pe care au oferit-o la cumparare. Practic, pariem ca o bicicleta Pegas o achizitionezi pe viata," explica Andrei Botescu, co-fondator Atelierele Pegas, conceptul Pegas for Life.

Cat priveste perioada de Black Friday, in acest an vor exista biciclete de la 50 de lei si reduceri de pana la 90% la toate bicicletele li accesoriile Pegas. Ca sa fii pregatit, precum "Omul pe bicicleta", sugestia Pegas este sa plasezi deja in cos produsele dorite de seara, pe 16 noiembrie 2017, si sa urmaresti www.bicicletapegas.ro pentru a vedea reducerile care vor fi incepand cu data de 17 noiembrie de la ora 12 noaptea.

Mai mult decat atat, Pegas lanseaza modele noi din colectia 2018 care intra direct cu reduceri substantiale in campania de anul acesta de Black Friday. in spiritul deja consacrat al Pegas "cucereste orasul", am creat si o colectie speciala a celui mai popular model Pegas Strada – "Colectia speciala Iconic" dedicata exclusiv campaniei de Black Friday. Bicicletele din colectia Iconic sunt realizate cu stickere de calitate sub un design autentic Pegas, fiind dotate cu un butuc de tip kick-shift (care schimba vitezele automat din pedale).

Modele noi precum Suprem FX, Strada 1 sau 2 din Aluminiu, Drumuri Grele sau Camping Dinamic se vor afla sub umbrela unor discounturi masive.

Pe langa biciclete si accesorii, Pegas va include in campanie si produsele care fac parte din brandurile proprii pe care le-a dezvoltat: patine cu rotile Bliss, Kendal Samurai sau vehicule electrice din gama Scandal, mai exact skateboards, longboards electrice si trotinete electrice.

"Omul pe bicicleta" este un concept original Pegas si reprezinta o sinteza a noastra, a tuturor celor care folosesc intr-o maniera smart oportunitatile de cumparare pe care comerciantii le pun la dispozitie cu ocazia unor momente specifice din an. "Omul pe bicicleta" este perfect adaptat la tornada informationala din prezent, insa are abilitatea de a distinge, pe termen mediu si lung, avantajele sau dezideratele pe care le poate obtine din miscarea perpetua a lucrurilor in domeniul acesta. "Omul pe bicicleta", prin natura lui, iti ofera reduceri consistente pentru lucruri ce au devenit un scop in sine: bicicletele, fie ele electrice sau clasice. Ele reprezinta nu doar alternativa ci si solutia descongestionarii unui oras dominat de mijloace clasice de deplasare, mijloace ce sunt intr-o antiteza cu mediul inconjurator", detaliaza Andrei Botescu aceasta campanie Pegas de responsabilitate fata de mediu.

Black Friday nu vine doar cu reduceri, vine cu haos, aglomeratie, inghesuiala sau trafic. Noi credem ca un singur om poate iesi invingator de Black Friday: "Omul pe bicicleta". Omul pe bicicleta te alearga, te prinde si iti ofera reduceri semnificative in perioada 17-30 noiembrie 2017 pe www.bicicletapegas.ro si in magazinele noastre de Black Friday. "Omul pe bicicleta" va alege intotdeauna mijloace alternative de transport cum ar fi bicicletele clasice, cele electrice sau vehiculele cu motor electric in locul celor traditionale si poluante care genereaza trafic si disconfort social imens.

Despre Atelierele Pegas

La cinci ani de la relansarea celor mai cunoscute biciclete din anii '70-'80, Atelierele Pegas au adus publicului 28 noi modele special create pentru toata familia. Pana in prezent, peste 25.000 de biciclete din noile colectii Pegas au ajuns la clienti din tara si din Europa.

In octombrie 2015 proiectul Pegas a intrat in parteneriat cu Network One Distribution, parteneriat prin care isi va accelera dezvoltarea la nivel national si international. in urmatorii trei ani, Atelierele Pegas tintesc o crestere de zece ori a volumului de biciclete, pana la 25.000 de bucati anual si o cifra de afaceri de 5 milioane de euro.

In acest moment, Atelierele Pegas au patru mono stores, Pegas Lascar (Vasile Lascar 144, Bucuresti), Pegas Promenada (Calea Floreasca 246, Bucuresti), Pegas Timisoara (Calea sagului 100, Timisoara) si cel mai recent, Pegas Afi Cotroceni (Vasile Milea 4, Bucuresti).

Advertorial

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.