Social

#sughit #daniel clavin

Omul care sughite de 14 luni incontinuu

Daniel Clavin, un tanar din Irlanda, a inceput sa sughita incontinuu dupa ce a iesit intr-o seara in oras cu prietenii. Sughitul persista insa de 14 luni.

Ceea ce este insa cel mai deranjant este ca sughite o data la sapte secunde, iar uneori lesina deoarece nu mai are oxigen.

Astfel ca, din luna iulie a anului trecut, Daniel nu a mai reusit sa aiba o viata normala decat pentru 10 zile, cand sughitul s-a oprit dupa ce a urmat un tratament prescris de un chiropractician.

De atunci insa, Daniel a incercat toate solutiile conventionale si chiar babesti pentru a scapa de acest sughit, insa niciuna dintre metode nu a mai dat roade. Tanarul spune ca viata sa este un cosmar.

"Mi-a acaparat intreaga viata. M-am trezit cu sughitul intr-o dimineata dupa o iesire cu prietenii. Nu am nicio idee cum mi-a aparut, am baut putin mai mult ca de obicei, dar nimic iesit din comun", a declarat Daniel Clavin pentru "Mirror".

Tanarul asteapta acum sa fie programat la un RMN pentru a vedea daca sughitul a fost provocat de o tumoare pe creier.

Sursa foto: rtv.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea