Social

#coronavirus #asia #pandemie #oms

OMS: Pandemia este departe de a se termina in Asia

Un oficial al OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii), a declarat marti ca pandemia de coronavirus este departe de a se temina in Asia. Acesta considera ca va urma un nou val al pandemiei si ca masurile actuale de combatere au fost facute pentru a obtine timp inainte ca cel de-al doilea val sa loveasca din nou Asia.

 

Takeshi Kasai, directorul regional pentru Pacificul de Vest al OMS, a mai afirmat ca riscul de transmitere in regiune nu va disparea.

”Lasa-ma sa fiu clar. Epidemia este departe de a se termina in Asia si Pacific. Va fi o lupta de lunga durata”, a mentionat oficialul, potrivit realitatea.net.

Mai mult, Takeshi Kasai a indemnat tarile sa se pregateasca pentru o transmitere pe scara larga si considera ca tarile cu resurse limitate sunt prioritare, deoarece acestea trebuie sa trimita mostrele pentru diagnostic in alte tari, restrictiile de transport ingreunand acest lucru.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea