Social

# revenire la normalitate # avertisment oms #oms

OMS: ”Lumea nu va reveni la vechea normalitate”

OMS (Organizatia Monddiala a Sanatatii) a avertizat ca pandemia se va agrava daca nu se repecta la nivel global masurile de prevenire a coronavirusului.

“As vrea sa spun direct: prea multe tari se indreapta in directia gresita, virusul ramane inamicul public numarul unu. Mesajele contradictorii ale liderilor submineaza ingredientul esential al oricarui raspuns: increderea”, a declarat Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul organizatiei, in cadrul unei videoconferinte, potrivit realitatea.net.

Tedros Adhanom Ghebreyesus a subliniat faptul ca este absolut necesar ca guvernele sa comunice cu populatia si sa creeze o strategie practica pentru salvarea vietilor, dar si sa se faca apel la populatie pentru respectarea recomandarilor privind masurile de protectie.

“Daca principiile elementare nu sunt urmate, pandemia nu va putea merge decat intr-o singura directie - din rau in mai rau”, a adaugat acesta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea