Social

Oltchim Ramnicu Valcea a luat titlul

Oltchim Ramnicu Valcea a castigat aseara titlul national la handbal in urma unei victorii extrem de clara impotriva rivalei principale, Rulmentul Brasov , scor 31-22.

Valcencele au castigat la diferenta de 9 puncte, dupa ce portarul Oltchimului a facut un meci senzational. Cele doua echipe au luptat aseara pentru a sterge dezamagirea de a nu fi mers in Cupele Europene.

Calculele erau simple. Din cauza faptului ca pierdusera intalnirea directa de la Brasov, valcencele aveau o singura alternativa: victoria la cel putin 2 puncte diferenta. Fiind mai odihnite, elevele lui Tadici au inceput in forta. In minutul tabela arata 3-0 in favoarea lor.

Aflata la ultimul meci la Oltchim , a facut un meci exceptional impotriva viitoarea sale echipe, inscriind gol dupa gol. La pauza scorul a fost 16-10.

Dupa pauza, Galca si-a continuat parada de goluri, iar in minutul 38, scorul a devenit 20-15. Oltchimul si-a continuat forcingul, si cu 10 minute inainte de final conduceau pe tabela cu 28-18.

Astfel, valcencele au castigat cu 31-22 si au devenit pentru a doua oara consecutiv campioane ale Romaniei.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea