Social

#carne infestata dioxina #dsvsa olt #carne contaminata

Olt: 9 tone de carne de porc sechestrate in scandalul dioxinei

DSVSA Olt a sechestrat, miercuri, la sediul unei fabrici de mezeluri, noua tone de carne de porc importata din Belgia, intre care s-ar putea afla si cantitati din lotul de 3,64 tone contaminat cu dioxina.

"9.000 kg de carne de porc, din cele 20.318 kg importate din Belgia - intre care se afla si cele 3.617 kg infestate cu dioxina, au ajuns la fabrica de mezeluri a firmei Spar Potcoava", a declarat miercuri, corespondentului NewsIn, directorul DSVSA Olt, Veronel Bolborea.

Bolborea sustine ca inspectorii DSVSA Olt au sechestrat intreaga cantitate de carne achizitionata de firma din Potcoava. Potrivit acestuia, inspectorii institutiei se afla la firma Spar pentru a verifica loturile de carne provenite din Belgia si a constata daca exista si carne contaminata cu dioxina.

Directorul DSVSA Olt a mai declarat ca este posibil ca intrega cantitate de carne contaminata cu dioxina sa faca parte din cantitatea achizitionata de Spar Potcoava, cum la fel de posibil este ca sa nu se descopere nicio cantitate de carne contaminata.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea