Social

Olsen: O infringere ingrozitoare

Selectionerul Morten euro -2004.

"Este o infringere ingrozitoare, mai ales ca toti doream si credeam ca puteam cistiga. Este un rezultat nemultumitor, mai ales ca am jucat bine. Este bine ca am ajuns in sferturi, dar am fi putut ajunge mai departe", a spus Olsen.

Olsen considera ca, desi echipa sa a jucat mai bine in prima repriza, nu a reusit sa fructifice ocaziile avute. "Am facut doua greseli in trei minute. Aceasta a fost problema noastra pe tot parcursul turneului. In prima repriza nu i-am vazut nici pe Rosicky, nici pe Nedved. Ar fi trebuit sa nu le permitem sa inscrie primul gol. Ideea este ca cehii au fost capabili sa marcheze mult prea usor avind in vedere ocaziile avute. Ei au avut patru ocazii tot meciul", a spus Olsen.

Selectionerul danez afirma ca desi jucatorii cehi au cistigat meritat, reprezentativa lui Karel Bruckner nu a fost mult mai buna decit Danemarca. "Cehii au cistigat meritat, dar nu pot spune ca echipa lor a fost mult mai buna ca a noastra. Este greu, dar acesta este fotbalul", a spus Olsen.
Reprezentativa Danemarcei a ratat calificarea in semifinalele Euro-2004, dupa ce a fost invinsa de Cehia, cu scorul de 0-3.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea