Social

#proiect de lege #bac #ecaterina andronescu #olguta vasilescu #Bacalaureat 2011 # examen bacalaureat # proiect de lege absolventi liceu

Olguta Vasilescu isi retrage semnatura de pe proiectul de lege propus de Ecaterina Andronescu

Senatorul PSD olguta vasilescu a declarat, luni, pentru agentia Mediafax, ca nu sustine legea initiata de Ecaterina Andronescu , colega sa partid, referitoare la admiterea la facultate a elevilor care nu au promovat examenul de bacalaureat .

Vasilescu sustine ca semnatura ei apare pe propunerea legislativa dintr-o eroare a consilierilor de la grupul PSD din Senat. Ea afirma ca isi va retrage semnatura de pe acest proiect.

"Acum doua saptamani, doamna Andronescu a propus in grupul nostru din Senat un proiect de lege privind organizarea unei a treia sesiuni de bacalaureat. Eu am fost de acord si am semnat initiativa, alaturi de mai multi colegi senatori. Saptamana trecuta, la discutiile din grup, s-a renuntat la aceasta initiativa, doamna Andronescu propunand proiectul cu elevii care nu au promovat examenul de bacalaureat. Dintr-o eroare a unor consilieri, lista de semnaturi de pe celalalt proiect legislativ a fost copiata pe noua propunere. Eu nu sunt de acord cu aceasta propunere a doamnei senator Andronescu si am facut cerere la Biroul Permanent al Senatului sa imi retrag semnatura de pe proiect", a declarat Olguta Vasilescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea