Social

#Olguta Vasilescu liate de mita #Olguta Vasilescu tv #Olguta Vasilescu DNA #primar Craiova #olguta vasilescu

Olguta Vasilescu, interzisa la radio si tv

Marti, Curtea de Apel a decis sa admita solicitarea procurorilor DNA de luare a masurii controlului judiciar fata de Lia Olguta Vasilescu, in dosarul in care a fost trimisa in judecata pentru infractiuni de coruptie.


Lia Olguta Vasilescu a sustinut, la iesirea de la Curtea de Apel, ca solicitarile DNA in cazul sau au ajuns prea departe si ca, mai nou, nu i se mai aduc jigniri doar ca primar, ci si ca femeie.

”Controlul judiciar s-a referit la faptul ca nu am voie sa merg la radio si TV, desi eu sunt o persoana publica. Nu ca nu as avea voie sa vorbesc despre proces, ci ca nu am voie sa apar la TV si radio, ceea ce mi se pare cam mult.

Eu nu am luat legatura cu niciun denuntator. Martori sunt functionari din primarie cu care vorbesc. Mi se interzice acum sa iau legatura cu jumatate de primarie, deci se intra intr-un blocaj.

Mi se pare ca s-a mers mult prea departe. Denuntatorul a mers si el mult prea departe pentru ca deja nu mai sunt jigniri aduse ca primar, ci ca femeie, aluzii cu conotatie sexuala, tot felul de jigniri.

Eu nu am dat niciun nume de denuntator si nicio proba din dosar pe parcursul urmaririi penale”, a declarat primarul Craiovei.

Lia Olguta Vasilescu a fost trimisa in judecata de DNA pentru luare de mita, spalare de bani si folosirea influentei pentru obtinerea de foloase necuvenite. Procurorii sustin ca aceasta a incercat sa ia legatura cu martorii si sa-l discrediteze pe martorul denuntator. Ei vor acum plasarea ei sub control judiciar pentru a nu mai putea face aceste lucruri.

Saptamana trecuta, Tribunalul Bucuresti a decis ca Lia Olguta Vasilescu poate fi cercetata in libertate, dar decizia nu a fost definitiva. Curtea de Apel Bucuresti are ultimul cuvant.

Denuntatorul edilului spune ca a fost chiar amenintat cu moartea si ca a fost presat sa isi retraga denuntul.

„A existat si o amenintare cu moartea tot ca urmare a actiunilor doamnei primar. Mi s-au oferit diferite avantaje ca sa renunt la plangere, sa-mi retrag documentele din dosar, sa anulez probele, sa-mi inventez motive medicale si daca voi face chestia asta imi va fi mult mai bine, imi va prelungi viata care oricum este scurta. Este vorba de contabilul regiei de transport din localitate, institutie aflata in subordinea Primariei Craiova”, a spus Petre Becheru, denuntatorul Liei Olguta Vasilescu.

Sursa foto: cvlpress.ro

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea