Social

"Ofiterul inapt" asteapta semnatura comandantului

Premierul Tariceanu il provoaca pe seful statului si-i cere semnatura pentru numirea liberalului Radu Stroe in functia de secretar al Guvernului.

Tariceanu l-a propus ieri, in sedinta conducerii PNL, pe inamicul lui Basescu pentru postul care va fi eliberat de Mihai Voicu. In urma cu aproape doua luni, intre Radu Stroe si Traian Basescu a avut loc un schimb de replici nepoliticoase.

Dupa mai multe acuzatii ale lui Radu Stroe cu privire la controversatele proiecte de lege pe tema sigurantei nationale emise de CSAT, Basescu - vizat direct - a atacat si el.

Fara menajamente, Basescu a afirmat despre Stroe ca este complexat intrucit, dupa absolvirea Institutului de Marina, nu a fost promovat, fiind declarat inapt medical. El a ramas tot un ofiter III inapt medical, iar eu am ajuns comandant pe nava-amiral a Romaniei, a spus Basescu.

Stroe: Nu mi-e teama

Cu alta ocazie, seful statului l-a insultat din nou pe Radu Stroe, in fata presei, refuzind sa dea mina cu senatorul liberal atunci cind acesta a venit la Cotroceni impreuna cu o delegatie a PNL.

Propunerea de desemnare a lui Stroe ar putea fi respinsa de presedinte, care a mai refuzat sa semneze decretul de numire a unui secretar de stat de la MAI pe postul de ministru pentru Relatia cu Parlamentul. Intrebat daca ii este teama ca nu va primi semnatura de la Basescu, Stroe a zis ca ii este indiferent.

Nu mi-e teama de nimic, a intarit convingerea Stroe. Acesta ocupa in prezent functia de presedinte al Comisiei de control a SRI si a mai fost secretar general al Guvernului pe timpul lui Radu Vasile .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea