Social

#lipsa oficialitati #palatul administrativ arad #monumentul revolutiei

Oficialitatile din Arad, absente la comemorarea eroilor din decembrie 1989

Aproximativ 100 de persoane au participat, duminica seara, la o slujba de comemorare a celor decedati in decembrie 1989 , organizata la monumentul revolutiei din fata Palatului Administrativ din Arad , iar cei prezenti au acuzat lipsa oficialitatilor locale de la eveniment.

"Nu stiu cum sa explic lipsa oficialitatilor. Probabil ca esecul din alegeri este cauza. Nu imi explic atitudinea celor care au reluat puterea si au ajuns in anumite functii, dar nu au venit. In aceasta seara am aprins 24 de faclii in memoria celor cazuti. Oficialitatile au fost invitate, programul fiind facut impreuna", a declarat Attila Duka, secretarul Fundatiei Revolutiei din Decembrie 1989 Arad .

Comemorarile organizate anul acesta la Arad s-au deruleaza pe fondul unor acuzatii venite din partea unor membri ai Fundatiei Revolutiei din Decembrie 1989, care spun ca presedintele a semnat, fara sa-i consulte, un acord prin care Monumentul Revolutiei sa fie mutat din fata Palatului Administrativ.

Membrii Fundatiei sustin ca presedintele Gheorghe Curta s-ar fi inteles cu conducerea Asociatiei pentru Ridicarea Monumentului Marii Uniri pentru construirea acestuia pe locul Monumentului Revolutiei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea