Social

#steaua #becali #goian

Oficiali ai lui Sunderland au negociat la Bucuresti transferul lui Dorin Goian

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat joi ca reprezentantii clubului englez Sunderland au negociat la sediul gruparii din Ghencea transferul lui Dorin Goian , in schimbul caruia solicita patru milioane de euro.

"Pe Goian nu il vand pentru ca am nevoie de bani, ci pentru altceva, el vrea sa plece, si noi avem un pusti, pe Tudose de la Buzau , pe care vreau sa il aducem aici sa-l crestem. Pretul lui Goian e de patru milioane. Pe atat va pleca. Nu mai sunt suparat pe Goian, mi-a spus ca nu a zis chiar asa cum a aparut atunci", a spus Becali.

Joi, in jurul orei 14.00, Becali a declarat ca negocierile cu reprezentantii clubului englez Sunderland pentru transferul lui Dorin Goian au fost sistate din cauza TVA-ului in valoare de 800.000 de euro, insa sustine ca tranzactia va fi parafata pana la urma.

"Vom lua pe Goian 4,8 milioane de euro cu TVA inclus. Asteptam ca reprezentantii lui Sunderland sa se intereseze la Ministerul de Finante din Anglia, sa vada cum isi vor recupera TVA-ul, pentru ca sunt dispusi sa ofere doar 4 milioane.

 Doar la noi in Romania se vand jucatorii cu TVA, cand au auzit, s-au sucit. Acum se intereseaza care e procedura pentru ca trebuie sa fie o comunicare intre ministerul nostru si ministerul lor. Oricum, pana diseara cred ca e gata. Eu iau 4,8 milioane care imi raman mie intregi", a spus Becali.

Finantatorul stelist a adaugat apoi cat va castiga Dorin Goian la gruparea din Premier League: "Goian va avea un salariu intre 700.000 de euro si un milion pe an. 90% e rezolvat acest transfer".

Gigi Becali a explicat de ce nu s-a mai realizat transferul lui Goian la Dinamo Kiev. "Dinamo Kiev dadea 3,5 milioane de euro in rate, iar Sunderland da 4 milioane, banii pe loc", a explicat Becali.

Sunderland a incheiat ultima editie din Premier League pe locul 15 (din 20 de echipe).

Dorin Goian s-a nascut la 12 decembrie 1980, este fundas central si evolueaza la Steaua din sezonul 2004/2005.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea