Social

#acces interzis persoane nevaccinate #acces interzis mall # persoane vaccinate #acces interzis

Oficial! Tara care a interzis accesul persoanelor nevaccinate in mall-uri

Valul patru al pandemiei pare inevitabil. Numarul cazurilor de noi infectii cu varianta Delta a coronavirusului a crescut accelarat in ultimele saptamani in Europa. Autoritatile se pregatesc deja pentru a intampina din nou infectiile de covid. Franta a luat chiar masuri drastice impotriva persoanelor care nu s-au vaccinat.

 

Oficialii francezi au decis astfel sa limiteze accesul persoanelor neimunizate in malluri, iar intrarea in aceste spatii se face doar in baza permisului de sanatate. Franta se confrunta cu o crestere dramatica a numarului de infectari cu Covid-19, astfel s-a decis impunerea restrictiilor pentru persoanele nevaccinate.

Numarul infectilor zilnice a crescut, la sfarsitul lunii iunie erau 24.000 de cazuri. S-a decis ca intrarea in mall sa fie restrictionata in Franta, astfel angajatii din aceste centre comerciale sunt obligati sa le ceara clientilor sa prezinte permisul de sanatate pentru Covid-19, guvernul punand presiune asupra oamenilor pentru a se imuniza, potrivit Reuters.

Aceasta masura de prezentare a dovezii vaccinarii sau a unui test negativ se aplica in toate mall-urile cu o suprafata mai mare de 20.000de metri patrati, in zonele in care rata de infectare este mai mare de 200 de cazuri la 100.000 de locuitori pe saptamana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea