Social

#turist #rezervari #revelion #operator

Oferte mai ieftine si mai putine pentru Revelion

Inca o dovada ca si turismul este lovit de criza: turistii au de ales intre oferte mai putine si mai ieftine. Astfel, cei care vor sa beneficieze de reduceri de pana la 15% pentru pachetele pentru Revelion, isi pot achiziona acum pachetele turistice. Un sondaj recent arata ca multi dintre romani si-au sacrificat vacanta sau au mers in destinatii ieftine, in aceasta vara.

In acest an operatorii turistici spun ca nu au mai contractat la fel de multe locuri ca anul trecut, de teama ca nu o sa-si acopere cheltuielile. Ei tin cont de faptul ca un studiu recent arata ca multi romani prefera sa nu mai plece in vacanta sau se indreapta catre destinatiile ieftine si apropiate in acest an, din cauza crizei.

De aceea turistii sunt sfatuiti sa-si faca din timp rezervarea daca vor sa mai prinda locuri, dar si pentru a beneficia de reduceri de pana la 15%, dupa cum anunta Gandul. Agentiile de turism au scos la rampa ofertele pentru Revelion, cu reduceri de pana la 15% pentru rezervarile din timp, atat pentru intern, cat si pentru extern, astfel ca cei care au mai ramas cu bani dupa concediu sau se gandesc sa isi asigure de pe acum petrecerea dintre ani se pot adresa agentiilor de turism.

Atat destinatiile interne, cat si cele externe ar putea fi atinse de scaderi ale preturilor
. “E posibil sa ne confruntam cu o scadere de 10% a preturilor pentru cursele charter, si cu 10-15% pe partea de cazare”, a declarat pentru Gandul Ciprian Enea , consultant Besttourism.

Pentru cei care vor dori sa petreaca Revelionul in tara, ofertele vor scadea cel mai probabil cu pana la 10 procente. De exemplu, majoritatea operatorilor de pe Valea Prahovei, magnet de atractie pentru romani, spun ca vor reduce preturile sau le vor mentine la nivelul celor de anul trecut.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea